Om oss

Capway erbjuder Fakturaservice, Påminnelse- och Inkassoservice samt Finansiering till stora och små företag på den svenska marknaden. Företaget består i dag av ägare och anställda som har lång erfarenhet från produktion, kundvård och gäldenärshantering inom samtliga affärsområden.

Vi vill etablera och bibehålla unika och långsiktiga samarbeten med våra kunder. Våra lösningar tas fram och specialanpassas efter varje enskild kunds förutsättningar och värderingar.

För oss är det av största vikt att ni skall känna er trygga med att vi behandlar era kunder lika snabbt och flexibelt som vi behandlar våra egna kunder. En sen, eller dålig, betalare behöver inte vara en dålig kund. Alla kan över tid hamna i likviditets-problem vilket leder till sena betalningar.

På Capway vill vi ständigt utveckla och förbättra våra rutiner. Detta gör att vi kontinuerligt utvärderar våra interna processer tillsammans med er, våra kunder. Vi sätter gemensamt upp nya mål och förfinar och förbättrar ständigt resultaten för våra kunder.

Capways organisation, vår flexibilitet och våra systemlösningar gör att vi kan erbjuda en funktionellt attraktiv, och mycket prisvärd tjänst, till samtliga segment inom beskrivna tjänsteområden.